Verzending

BESTELLING VERZENDEN

 

Verzenden en bezorgen van je bestelling is gratis bij een bestelling boven de €50,-. Daaronder rekenen wij €7,00 verzendkosten voor bestellingen in Europa.  Uw bestelling wordt bezorg met PostNL.

 

WAT IS DE VERWACHTTE LEVERTIJD EN BEZORGDAG?

NEDERLAND EN BELGIË

Het verzendmoment van uw bestelling is afhankelijk van de producten in uw bestelling. Deze wordt bepaald door het product met de langste levertijd. Het moment van verzenden vindt u per product terug bij ieder artikel op de productpagina. Wanneer een product wordt verzonden ontvangt u direct van ons bericht met een track en trace code waarmee u uw pakketje kunt volgen. Uw pakket wordt dan de volgende werkdag bij u aangeboden.

 

INTERNATIONAAL VERZENDEN?

We verzenden je bestelling indien gewenst ook naar het buitenland. Let op: voor internationale verzendingen is de bezorgtijd langer dan voor Nederland.

 

VERZENDEN AAN: VERZENDKOSTEN :
Bulgarije € 17,50
Denemarken € 7,00
Duitsland € 4,95
Estland € 12,50
Finland € 9,50
Frankrijk € 7,00
Denemarken € 7,00
Hongarije € 8,00
Ierland € 9,50
Italie € 8,50
Luxemburg € 7,50
Oostenrijk € 6,00
Polen € 8,00
Roemenie € 10,50
Servie € 9,50
Slovenie € 7,50
Slowakije € 8,00
Spanje € 9,00
Tsjechie € 7,50
Verenigd Koninkrijk (UK) € 6,00
Zweden € 10,00
Zwitserland € 6,00

 

JE BESTELLING VOLGEN?

Wanneer je van ons een Track and Trace code hebt ontvangen kun je jouw bestelling volgen via PostNL (https://mijnpakket.postnl.nl/),). Ben je op de dag van bezorging niet thuis? Geen probleem. Onze verzender zal proberen het pakket bij je buren af te leveren. Zijn zij niet thuis, dan komt de onze verzender de volgende dag terug. Indien je dan ook niet op deze dag het pakket kan aannemen, zal onze verzender het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt brengen. Uiteraard ontvang je een briefje in de bus zodat je weet bij welk afhaalpunt het pakket voor jou klaar ligt.