Psoriasis

Psoriasis behandelen met Omega-3 en 6.

Voor een snel resultaat

Emoe olie bestaat voor 70% uit onverzadigde omega-3 en 6 vetzuren, waarvan 20% essentiële vetzuren. Uit onderzoeken is gebleken dat deze omega 3 en 6 vetzuren goede ontstekingsremmers zijn, en daardoor een positief effect kunnen hebben op ontstekings- en auto-immuunziektes, zoals psoriasis. Het bijzonder van emoe olie is dat de samenstelling van de verzadigde en onverzadigde vetzuren zeer nauw overeenkomt met de menselijke huid.

 

Producten voor psoriasis

Voor de behandeling van psoriasis en extreem droge huid zijn er verschillende producten. EmuCare Oil bevat de hoogste concentratie (99%) emoe olie. EmuCare Oil/gel bevat 90% emoe olie en is zodanig geformuleerd dat dit eenvoudig aan te brengen is, en toch een een hoge concentratie emoe olie bevat. De EmuCare psoriasis creme bevat 30% emoe olie en is geschikt voor de nabehandeling. Tenslotte is er de EmuCare shampoo met 3% emoe olie.

 

 

 

 

 

Bestel een EmuCare proefmonster!

Uit ervaring weten we dat 70% van de gebruikers binnen 3 – 6 dagen resultaat zien. Om dit te proberen bestelt u eenvoudig EmuCare Oil mini-flacon monsters, u betaalt alleen de verzendkosten (€ 5) en binnen 3 – 6 dagen weet u of EmuCare voor uw probleem een geschikte oplossing is.

Klantenbeoordelingen

Wilt u weten wat  onze klanten van EmuCare vinden? Op de onafhankelijke reviewsite Kiyoh kunnen gebruikers van EmuCare hun ervaringen met het gebruik van onze producten delen. Hieronder vindt de meest recente reviews van gebruikers voor de behandeling van Psoriasis.
No. of reviews : 8
Overall rating :

snelle service en reacties
Jan, Apeldoorn4 July, 2017
Snelle levering , juiste communicatie , goed product!
Carlo, Tilburg1 July, 2017
Fijne spullen, alles op tijd geleverd.
Y., Dordrecht28 June, 2017
Goed product, snelle levering Emu-oil geneest uiteraard niet, maar geeft een heerlijke verlichting bij pijn en jeuk
Anna, Maastricht28 June, 2017
werkt alleen de eerste paar keren
S, Venlo20 June, 2017
snelle levering
Willem, IJsselstein16 June, 2017
Ik gebruik nu een tijdje emu-oil voor mijn psoriasis en ben er zo ontzettend blij mee. Er zijn al diverse kleine plekjes verdwenen. De grote plekken worden al minder. Vooral de schilfering en de jeuk is weg. Met name ben ik zo blij dat ik dit produkt op plaatsen kan smeren, waar dat met de zalf van de dermatoloog niet mocht. Ik kan dit iedereen aanraden.
Mw van Heusden, Goudswaard.12 July, 2017
Strakke levering
Emucare, Best12 February, 2018