Psoriasis Hoofdhuid Natuurlijke Behandeling

Hoofdhuid Psoriasis op natuurlijke behandeling met shampoo

Behandeling van hoofdhuid psoriasis kan op een natuurlijke wijze. De symptomen van hoofdhuid psoriasis en schilfering van de hoofdhuid zijn vaak lastig te behandelen. Het probleem zit hem vaak in het aanbrengen van de olie of crème op de hoofdhuid, daar waar de psoriasis huidproblemen zich voordoen. Maar met de EmuCare natuurlijke hoofdhuid behandeling wordt dit probleem eenvoudig opgelost.

 

psoriasis hoofdhuid natuurlijke behandeling behandelplan

 

Hoofdhuid psoriasis wat te doen?

De natuurlijke behandeling van de hoofdhuid met een EmuCare is een zeer geschikte kuur om je hoofdhuidproblemen als, jeuk, pijn en schilfering tegen te gaan.
De psoriasis hoofdhuid behandeling bestaan uit een tweetal producten die in twee stappen worden aangebracht:

  • EmuCare Oil (mini flacon 10 ml)
  • EmuCare Shampoo

 

In 2 stappen naar een gezondere hoofdhuid!

We leggen u graag in de volgende twee stappen uit, hoe u een gezondere hoofdhuid kunt krijgen met de EmuCare behandelingskuur voor uw hoofdhuidaandoening.

Stap 1: EmuCare Oil behandeling voor psoriasis hoofdhuidproblemen.

De EmuCare mini-flacon bevat 10 ml pure emoe olie. De olie is zodanig gefilterd dat alleen de vloeibare bestanddelen overblijven. M.b.v. het pipet kunt de olie direct aanbrengen op de te behandelen (behaarde) hoofdhuid. U hoeft hierbij geen rekening te houden met de wel of niet aangedane hoofdhuid. Ook voor de hoofdhuid zonder psoriasis is deze olie geschikt.

Stap 2: EmuCare Psoriasis hoofdhuid Shampoo

Nadat de EmuCare even zijn werking heeft kunnen verrichten. Kunt u het haar en de hoofdhuid uitwassen met de shampoo. De shampoo bevat eveneens als de olie het natuurlijke bestandsdeel emoe olie en zal uw hoofdhuidproblemen verminderen of in vele gevallen verhelpen.

EmuCare psoriasis hoofdhuid behandelingskuur bestellen?

Heeft u dus last van psoriasis hoofdhuid? En wilt u deze met een 100% natuurlijke behandeling starten? Via onze websiteshop kunt u de kuur eenvoudig online bestellen. Wij sturen deze kuur direct naar uw adres zodat u snel kunt starten met het behandeling van uw hoofdhuidproblemen.

 

“Eindelijk een goede behandeling voor psoriasis op de hoofdhuid. M.b.v. de pipet verpakking is de olie makkelijk aan te brengen. Na 3 dagen merkte ik al dat het werkte.”
Mevr de Jong